pirmdiena, 2012. gada 29. oktobris

So whatcha up to Sandy?

Hello hello hello biedri :)
Nu klau - 2as lietas:
Pirmais ir tas, ka shi ir mana pedeja nedela stradajot uznemuma Avaya!
Ta nu ir sanacis, ka nupat nupat jau beidzas termins un varesu doties talak.

Sobrid loti intensivi noris tadi procesi kaa
*darba galda sakartosana
*personigo dokumentu un failu kopesana (visadas bildes, muzikas un kas tik vel ne)
*utt :D haha isteniba jau neka baigi vairak nekaa nav.
Jatiek ar to pasu galaa un bus miers.

Luuk, nu un tad jau drosvien ir velreiz jaatgadina par to, kas ir nakamais posms?
Nakamais posms ir loti vienkars un nenormali forshs - celosana apkart ASV vairak ka menesa garuma. Tas ir tas ko es saksu darit ar 1.novembri. Par to kur tiesi dosos un kaa tas viss izskatisies - aj man ir baiga ideja, bet es apsolos, ka ja lasi sho rakstu, tad noteikti uzzinasi par visiem maniem celojuma planiem - kur dosos, kas bus, kas nebus utt - tas nozime, ka ir tikai mazlietinas japaciesas :)

Man kaut ka nejutas sodien rakstit tadu vel kaa kopsavilkumu par padarito un taa, tapec es laikam to pataupisu velak. Vai nu 3dien vaaaai varbut kaut kad vel mazliet velak, kad jau busu majas!
Lai vai kaa - viss it ka pa vecam. Protams norisinas ari papildus visadi sagatavosanas darbi un nemsanas darisanas, bet kopumaa viss kaa bijis! aa tikai lieta tada, ka sodien bija neeereali auksts (nu salidzinosi) - es no rita smuki ka izgaju no majas - taa mazliet apstulbi - smuki spid saulite, nav neviena makonja - apskatos cik gradus raada +12 peec Celsija! Man shoks! Nu ne jau Oktobrii un +12 Miamii! Briesmu lietas - un it ka riit varetu but pat  vel mazliet aukstaaks

Runajot par laiku - ASV ir paradijies visas pasaules uzmanibas lokaa ar tuvojoshos "Smilshaino" :)
Smilshainaa jo Sand=Smiltis no anglju val. Bet ja runajam nopietni, tad baigi labi neizskatas.

Kuba no Key West (kas ir 4h braucienaa no Miami) ir tikai 130km attaalumaa un tur Sandy plosijaas diezgan nopietni. Arii Jamaicaa tur taa ne pa jokam. Kubaa man liekas kadi 10 cilveki nomira beigaas. Un taa nu vina smuki smuki gar Bahamaam un smuki mums Miamieshiem aizslideja garam. Nu taa nu purinaja jau ne pa jokam. 3 dienas pec kartas taa gaaza, lija un vispar visas ielas pludoja, jo viss okeana udens tika uz ielam pusts - lidz ar to apstakli bija tadi kadi bija. Vejsh ari ne pa jokam, uz ielam cilveki nebija necik! Viljni gan okeana nereali nepieredzeti lieli! Visi vietejie serferi kjera prieku, jo nu ir ta, ka 1x gada ir vilni tikai :)
Ta ari isti nesapratu kada ir jega but serferim Miami :D

Neskatoties uz lielo veju - kaitot gan nevareja - vejsh tads brazmains, tad uznak tad pariet un vispar virziens ari kaut kads janciigs bija, lidz ar to nekadu ceribu!
Bet nu jaa - kopuma Sandy nekadus postijumus nenodarija Miami (nu labi, paris koki apgazas, bet tie tur pasi no sevis butu apgazusies agri vai velu, bet tiesam neka nopietna) - BET - kur Sandy ir tagad? To vislabak var redzeet sheit:

http://google.org/crisismap/2012-sandy


Tiri interesanti paradits kur vina ir tagad - kur plano doties! Tur pat ir Web-Cameras, var redzet dzivaja kas un kaa! Protams jus jau zinas dzirdejat par NY un visu sabiedrisko transportu! Kaa tur isti ir un kadas sajutas iekomentet nevaresu, jo neesmu veel pat tuvumaa tur! Lai kaads no maniem cinas biedriem izpalidz un iekomentee, bet nu principaa, ja ieguugleesiet NYC local news vai kaut ko tadu.
Nu slinkajiem reku viens saits:


http://www.nbcnewyork.com/


Tad nu taa - ceru, ka ar visiem viss ir labi un tad nu turamies! Gaidam jaunumus!
Visu gaishu, uzredzeshanos, ataa :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru