ceturtdiena, 2012. gada 18. oktobris

Back in Town

Labi labi, tikai ludzu bez stresa!
Viss ir atpakal vecajas sliedes un rutinas parnemts turpinu mesties ieksa taja vaveres riteni.
Isteniba darba nav tik traki, jo beeeeeidzot - pec 3 vai pat 4 menesu ilgas vilcinasanas ir atrasts Marketing Manager. Respektivi cilveks, kurs ir mans boss marketinga lietaas. Pedejos 4 menesus nemos un darijos pats, bet sakara ar to, ka nelaiz mani pie shprices Marketinga Attistibas Fonda naudai un strategijas izveidei (jo tur tukstusiem dolari apgrozas), tad nu esmu vien laimigs, ka ir kads ar kuru padalities, pastukot kadi bus talakie plani, kadas darbibas un ta, savadak vienam jau traki bija! Katra zina interesanti. Tagad vel bus janodod savas zinasanas kas un ka, jo ka jau vienmer zinam - teorija ir viens - bet praktiski viss ir pavisam savadak :)

Labi, bet tagad pastastisu ka man gaja atgriezoties no Guatemalas!
Protams - par iespaidiem jau dalijamies ieraksta un to, ka tas bija pratam neatverami un nezheligi super ideals trips - nu tur vnk trukst vardu! Un jaa.. + bija vel 1 ned atvalinajums, kurs tika izmantots loti lietderigi kopa ar Jani! Bija ta, ka vairuma dienu bijam tik aiznemti, ka aizmirsam paest pusdienas. Bija tikai brokastis un vakarinas. Daudz fotografejam, gajam darijamies, daudz viskko labojam (ka piem telefona ekranu, durvis and what not:D ) un ari gajam uz Pretty Lights koncertu! Un biichaa Janim pamaciju bish ar kaitu padarboties - bija riktigi jautri. :)
Un nedela paskreja loti loti atri!

Tad jau taisijos uz darbu un saku atkal stradat. Viss mierigi viss normali. Visus tos miljons epastus divaas dienas izlasiju un bez stresa - paldies labiem kolegiem.
Vispar stresot nav forsi.

Bet te stasta otra dala, kur man gan bij bish stresins un nesaprasana.
Tatad viena ceturtdienaa  uz Miami bija atbraucis misters prezidents. Ne nu labi viss kartiba - bet kada velna pec ir jaaizsledz n-tas lielas shosejas, visi pievadcelji, visi exiti, visi uzejosie celi un aaaaa!!! Vienkarsi tads stulbums!!! Kaadi sastregumi darijas pilseta! Tas bija vienkarsi neiedomajami!
Es zinu, ka iedomaties ir gruti, bet te normali var pabraukt pa sosejam (3-6 joslas katra virzienaa) - un iedomajaties, ja vienu tadu aizsledz ciet pilnigi visa garumaa - kaaadu 50km garumaa! Un visus uzejosos celus ari un ta, ka kadus 2us krustojumus pirms tam. Un ta ka man darbs ir tiesi pie vienas sadas sosejas, tad nu arprats kas tur darijas.
Un tad manii pamodas Latvietitis. Saaku rekinat. Cik cilvekiem tiek sagadatas problemas. Cik nenormali daudz policistus vajag, lai KATRU pievedoso celu noslegtu ar n-tajam masinam, izveidotu visas barikades, cik tur tas viss aarprats.. Nu luk.. un kada velna pec tas misters prezidents vienkarsi nevareja ar helikopteri lidot? Nu ta luk - gribejas padalities saja briesmu stasta.

Pec tam satiksme tika atverta un visi ka skudras ap pus 4iem no ofisa pazuda, jo brieda otra aizslegsana ap 4iem.

Nu ta. Vel viens jaunums:
Vakar izvacos no dzivokli. Nu labi sodien. Vakar savedu visas mantas - tagad dzivosu Brickell'aa (Finansialajaa Distriktaa) pie taa chalisha, kurs palika pie manis vienu menesi. Jo loti negribejas maksat par savu dzivokli vel vienu menesi, it seviski, ja vairs vina nedzivoju. Ta ka - ar ligumu viss ir kartiba un atlava man vienu menesi atrak izvakties. Sodien pec darba skrienu vel visu maju izberst. Ceru, ka visu paspesu un mirdzes dzivoklis smuks, lai varu atradit vinu un tad prom uz Brickellu. Ta luk man iet.


Darba vel ari - pedejas nedelas palikusas - aj ka laiks atri skrien un sakot ar 1dienu saksu nenormali citigi planot savu menesa garo celojumu apkart Amerikai. Daudz kas lidz tam vel jaizdara, bet viss bus super super super!


Ta luk. Kas vel tads?
Aaa mums ir iestajies RUDENS!
Nu labi labi - smejieties vai raudiet, bet ari seit ir salidzinoss rudens.

Ok ap 12iem ir joprojam karsts, ta ka pec 1min ir svidonitis, bet riti/vakari/naktis ir super.
Piemeram 2-3 ned atpakal visu cauru diennakti bija pari pa 30 gradiem. No rita kadi 30, pa dienu 34 eenaa, kaut kur taa. Bet tagad no ritiem temperatura ir Tikai 24 gradi!!! Un es to saku pilna nopietniba! Tikai 24 gradi. Ta ka no rita jacina, vai vismaz dzemperitis prasas nu ta lai forsak. Labi labi, es jau zinu - izklausas tur nereali, bet padoma, ja pierodi vislaik pie +34 (un diez cik ir saulee) - tad tad kad ir +24 - tad ir tads mmm - labi :) :) :)

Jaa - man patik sis klimats. Tas kas ir vasaraa - nee - tas galigi nekam neder :D

Aa un bildes bildes bildes.. jaa - taas buus! Driiz!
Esmu sarindojis, izlasiji paaris bildes (300) - a ko - bija paari pa 3000 bildem - ta ka tas ir labi  - tikai 10% no bildem panemu. Kapec tik daudz? Tapec, ka mums ar Jani patik fotografet un katram bija pa kamerai lidzi un vispar - tad, kad kamera tika iedota Baibai, tad vina nevareja apstaties un blieza 5.3 kadrus sekundee :D iedod vinai tikai kameru uz 1min. Parekiniet pashi, Nemaz necentas pirkstu nonemt no "shutter". Lab lab nebija jau tik traki, bet bildes bus.

Te viena - lai ir interesanti gaidit parejas :D


2 komentāri: